Skip to main content

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding, hoe ziet dat er uit?

Hoe komt het dat bepaalde personen of situaties je altijd raken? Waar komen die heftige emotionele reacties toch vandaan? Waarom beland je in een depressie, een burn-out of een paniekaanval? Bekijk hier alle problemen waarbij PRI ingezet kan worden.

PRI (Past Reality Integration) laat precies zien waar je emoties en pijn vandaan komen en hoe je hier los van kunt komen. Mijn PRI-sessies geven je stap voor stap meer vrijheid en vertrouwen. Je wordt minder een ‘speelbal van het leven’ en je krijgt steeds meer het gevoel dat jíj het heft in handen hebt.

We gaan in de sessies samen aan de slag om jouw probleem helder te krijgen. PRI laat zien dat de emotionele pijn die je voelt, meer met vroeger te maken heeft dan met je situatie nu. Die pijn heb je toen verdrongen en om die reden beheerst deze je leven nog steeds. 

PRI-therapie maakt je pijn van vroeger weer zichtbaar en laat ook zien hoe je je hiertegen bent gaan beschermen (je afweer). De oude pijn verliest op die manier zijn ‘macht’ over je.

In het intakegesprek bespreken we je hulpvraag en je eventuele klachten. Ik wil graag meer weten over je levensloop tot nu toe. Als jij het gevoel hebt dat ik je kan helpen en ik weet of ik jou kan helpen, gaan we van start. De gesprekken van een uur vinden doorgaans tweewekelijks plaats.

Het doel van PRI is dat je kunt gaan leven vanuit vrijheid, vanuit je hart en in het hier en nu, om te gaan voelen wat je echt nodig hebt en op een rustige en volwassen manier met lastige situaties omgaan.

Spreekt dit je aan?

Neem dan contact opNeem dan contact op
Samen de afweer ontmantelen
Stuur een appje
Stuur me gerust een appje.
Hallo,

Fijn dat je op mijn website bent. Als je vragen hebt dan kun je me altijd een Whatsappje sturen, ik hoor graag van je.

Liefs Luisa.