https://www.youtube.com/watch?v=v1SabYdIlZI

Mijn verhaal

Ik, Luisa Rubio Sanchez, en PRI.

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met PRI. Ik was op zoek naar hulp. Ik zat in een relatie waarin ik niet gelukkig was, maar iets in mij weerhield mij ervan hieruit te stappen. Ik raakte met iemand hierover in gesprek. Die gaf aan dat als ik echt inzicht wilde in mijn leven, PRI me hierbij zou helpen.

Vanaf dat moment ging bij mij het roer om!

Mijn Verhaal Luisa Rubio Sanchez Ten Volle Leven PRI HeemskerkDit is het beste besluit in mijn leven geweest.

Ik kwam er achter dat mijn gedachten, gedrag en gevoelens in het heden gebaseerd waren op wat ik vroeger meegemaakt had. Door PRI kreeg ik hier steeds meer inzicht in. Door hiermee aan de gang te gaan en mijn verleden te voelen en te accepteren, ging ik begrijpen en ervaren dat ik in mijn leven als volwassen vrouw alleen afhankelijk ben van mezelf.

Mijn PRI-traject heeft mij geholpen de relatie te verbreken, zonder het gevoel te hebben dat mijn leven ophield te bestaan. Ik ben door PRI het leven ook meer gaan ervaren voor wat het is en dat is verrassend onbelast. Ik heb geleerd mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven.

Ik realiseerde me dankzij PRI ook dat wat er bij mij in relaties speelde, in mijn hele leven speelde, in de relatie met mijn dochter, in mijn relatie met mijn familie, vrienden, vriendinnen en zelfs in de relaties op mijn werk.

Wat PRI mij ook heeft gebracht, is het inzicht dat zolang het verleden bij mij onbewust meespeelt, ik dit verleden onbewust doorgeef aan mijn dochter. Ik gun mijn dochter een leven zonder de emotionele belasting van haar en mijn verleden. Als we hier als ouders samen aan werken, kunnen we een transgenerationele breuk tot stand brengen. Hierdoor creëren we een mooiere wereld voor onze kinderen, kleinkinderen en verder.

Dit is de reden dat ik mij richt op ouders, gescheiden ouders en toekomstige ouders. Samen kunnen wij het verschil maken, voor al onze kinderen en dus voor onze wereld.

Inmiddels help ik zelf mensen met PRI-therapie.

Veel mensen zoals jij (en ik) heb ik reeds mogen helpen. Niets voelt fijner als je de o zo herkenbare pijn, frustraties en emoties bij iemand kunt helpen wegnemen. Daarnaast geef ik ze alle middelen en tools die PRI rijk is, zodat ze deze voortaan, net als ik, zelfstandig kunnen toepassen.

Graag deel ik een ervaring van een van mijn cliënten die zeer veel uit PRI-therapie heeft weten te halen.

Dinsdag 18 september 2018 had ik mijn evaluatiegesprek met Luisa.

Dit gesprek was ter afronding van mijn traject bij haar. 1,5 jaar geleden kwam ik bij haar met paniekaanvallen. Dit had ik toen al 2 jaar. Ik had van alles geprobeerd dat ik bij Luisa kwam, maar niets had geholpen.

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Als ik de klachten die ik aan het begin had, vergelijk met hoe ik me nu voel, is dat een wereld van verschil. De druk op mijn borst is weg, mijn ademhaling is veel meer ontspannen. Mijn angsten zijn nog wel aanwezig, maar in mindere mate en herkenbaar. Ik ben meer ontspannen en gelukkig in mijn leven.

Bij aanvang had ik klachten van onrust, angsten, benauwdheid, druk op mijn borst, hyperventileren, neerslachtig en uitzichtloos. Ik was de hele dag bezig met het onder controle krijgen en houden van mijn ademhaling, zelfs als ik in de auto zat. Op erge dagen had ik 10 keer per dag paniekaanvallen en dacht ik dat ik dood ging. Als het aan mij lag, zat ik wekelijks bij de huisarts, omdat ik constant het gevoel had dat er iets met me aan de hand was.

Ik wil Luisa super bedanken voor haar steun, luisteren, inzichten, geduld, flexibiliteit en tijd.

Nu is het mijn doel om ook jou te helpenNu is het mijn doel om ook jou te helpen
Neem het heft in eigen handen