Skip to main content

Maak kennis met PRI

Maak kennis met PRI en ervaar hoe het jou zou kunnen helpen.

Wat wij doen, is mensen de hoop teruggeven dat het echt mogelijk is je te bevrijden uit alle emotionele lijden. We geven niet alleen de hoop terug, we laten je ook zien dat het echt kán. We leren je namelijk hoe je dat zélf kunt doen. Het goeie nieuws is ook dat dat instrument niet eens ingewikkeld is en dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je zak hebt en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor ben je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten, coaches of wie dan ook. Zo simpel is het.

PRI is ontwikkeld door de Nederlandse psychologe Ingeborg Bosch om je vanuit je hart te laten leven, in liefde, met overgave, energiek en vol vertrouwen, zonder ballast van vroeger.

PRI staat voor Past Reality Integration. Het mooie van PRI is dat er niet alleen naar het verleden (‘Past’) wordt gekeken, maar juist ook naar het NU. Je leert eerst welke ‘overlevingstactieken’ jij als kind hebt ingezet, je afweer. Vervolgens pas je de PRI-methode toe om je oude tactieken los te laten in je dagelijkse leven.

Het is tijd om het verleden los te laten!

Maak kennis met Ingeborg Bosch

Maak in 2 minuten kennis met de grondlegster van PRI, Ingeborg Bosch.

Oh ja, misschien is het ook leuk om te weten dat Ingeborg Bosch hier vijf boeken over heeft geschreven. Er is een groep van 50 therapeuten die hiermee werkt en die groep breidt zich steeds meer uit.

Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de overkoepelende website van PRI of…

Vraag een kennismakingsgesprek aanVraag een kennismakingsgesprek aan
Sluit de emotionele deur van je verleden
Stuur een appje
Stuur me gerust een appje.
Hallo,

Fijn dat je op mijn website bent. Als je vragen hebt dan kun je me altijd een Whatsappje sturen, ik hoor graag van je.

Liefs Luisa.