https://www.youtube.com/watch?v=v1SabYdIlZI

Gratis webinar ‘Je angst de baas’.

Gratis webinar ‘Je angst de baas’, donderdag 17 februari van 20:30 tot 21:30.

Ken je dat?

Een hoge adem en hartslag, een knoop in je maag, zweethanden, een droge mond. Je moet iemand bellen, maar durft het niet. Of je wilt wat zeggen in een groep, maar wordt ineens overvallen door angst en doet het toch maar niet. Die alledaagse angsten hebben we allemaal wel, maar kunnen echt belemmerend zijn. Soms kan angst ons leven behoorlijk beperken, doordat we bijvoorbeeld geen auto meer rijden, niet in tunnels of liften durven, niet alleen kunnen zijn, etc. Vaak praten we er niet over. We leven erover- of -omheen en zijn we er eigenlijk heel alleen mee.

Het kan echt anders

We hoeven niet te leren leven met onze angstgevoelens. Het hoort niet bij ‘hoe we nu eenmaal zijn’. Angst is alleen functioneel in geval van levensgevaar. In alle andere gevallen is er sprake van een vals alarm in ons emotionele brein; dat deel van onze hersenen waar onze emoties zijn opgeslagen.

Samen met mijn collega Anniek Vleugel en Wouter Klijn geven we dit webinar met direct toepasbare inzicht vanuit de PRI-methode (Past Reality Integration).

Ben jij (of iemand in je omgeving) geïnteresseerd?

Meld je aan voor dit webinar:

Jij was zelf al klaar met het verleden, maar nu is het verleden ook klaar met jou! Nu kun je gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Als je de illusies die je emotionele brein je voorschotelt, begint te doorzien, zal je ware Zelf beginnen te stralen en je bevrijden uit de gevangenis van afweermechanismen en illusies die je geest heeft opgetrokken.